În cadrul Chiromedical puteţi beneficia de un remediu nou şi cu succes folosit pentru tratamentul blocajului lombar, acesta fiind chiropractica – manipulările osteoarticulare.

În caz de blocaje lombare, pacientul rămâne imobilizat la nivel lombar în urma unei contracturi musculare provenite din cauza presiunii unui disc intervertebral pe măduva spinării/rădăcina nervilor spinali.

Blocaje lombare poate apărea în discopatie lombară, la hernie de disc lombară, lombosciatică sau orice afecţiune/traumatism în urma căruia măduva spinării/rădăcina nervilor spinali este pusă sub presiune de un disc intervertebral.

Blocaje lombare – Tratament

– urmăreşte reducerea contracturii musculare, înlăturarea durerii şi dacă există, încetarea efectelor negative asupra membrelor prin care trece nervul presat (parestezii, amorţeli, oboseală musculară), asigurând astfel revenirea pacientului la activităţile zilnice.

Aceste rezultate pot fi obţinute prin chiropractică – manipulare lombară. Discurile intervertebrale sunt aşezate la loc, nerviul nu mai este presat – durerea-contractura musculară dispare.

Terapia nu este dureroasă. Manipulările vor fi precedate de manevre specifice de masaj, pentru relaxarea, şi totodată încălzirea musculaturii din zona afectată, având drept scop detensionarea musculaturii lombare pentru executarea cu succes a repoziţionării discurilor intervertebrale, şi decompresării nervului presat.

Tratamentul pentru blocaje lombare presupune aproximantiv 3-4 şedinţe – în funcţie de gravitate, cu o frecvenţă de două şedinţe/săptămână, după care vor urma 5-6 şedinţe cu o frecvenţă de o şedinţă/săptămână, pentru tratarea afecţiunii care a cauzat blocajul lombar. În majoritatea cazurilor pe perioada terapiei nu este nevoie de tratament medicamentos.

Scopul nostru este de a trata blocajul lombar, oferind o metodă de tratament cu efecte de lungă durată.

Vă aşteptăm cu mult drag, şi vă promitem satisfacţie garantată dacă aveți nevoie de Tratament pentru blocaje lombare!