Aţi suferit un accident? Aveţi o articulaţie dislocată? La Chiromedical din Cluj-Napoca puteţi beneficia de un remediu nou, cu succes folosit în tratarea dislocației articulare, acesta fiind chiropractica. Chiropractica este un fel de kinetoterapie, dar mai modernă.

Dislocaţia este o leziune de natură mechanică, şi se referă la procesul de deplasare parţială sau totală a capetelor osoase într-o articulaţie.

În general, acesta se produce în urma unui şoc puternic (căzătură) sau din cauza unei mişcări bruşte, anormale, care suprasolicită articulaţia.

Cele mai frecvente sunt dislocările de umăr şi şold, dar se pot produce şi la nivelul articulaţiilor genunchiului, cotului, încheietura mâinii, etc.

Se manifestă prin durere intensă, anxietate, umflătură (edem), impotenţă funcţională, şi deformarea vizibilă a regiunii.

Dislocaţia trebuie tratată cât mai rapid posibil. Tratamentul disclocației articulare urmăreşte în primul rând repunerea oaselor deplasate din articulaţie, dar şi controlul durerii şi limitarea tumefierii ţesuturilor moi, periarticulare.

Aceste obiective pot fi atinse prin chiropractă – manipulare osteoarticulară.

În urma manipulării oasele deplasate sunt repuse în poziţie normală – durerea şi umflătura dispar în câteva zile.

Tratamentul nu este dureros. Manipularea va fi precedată de manevre specifice pentru relaxare, şi totodată încălzire a musculaturii din zona afectată, pentru executarea cu succes a repunerii.

Dislocatie articulara – tratament nedureros la Chiromedical
Tratament pentru disclocatie articulara

– presupune 1-2 şedinţe – în funcţie de gravitate.

Scopul nostru este de a trata dislocaţia, oferind o metodă de tratament care permite revenirea pacientului la activităţile zilnice într-un interval de timp cât mai scurt.

Vă aşteptăm cu mult drag, şi vă promitem satisfacţie garantată dacă aveți nevoie de tratament pentru dislocație articulară!