Cine suntem?

Bine ati venit la
Clinica Chiromedical

Chiromedical vindecare fara operatii

Avem O Experienta De Peste 10 Ani In Domeniu, Peste 50.000 De Pacienti Multumiti Care Ne Recomanda Si Avem Specializari Recunoscute Pe Plan Mondial.

Contact
image
Technica revolutionara Gonstead

Vindecarea problemelor la hernia de disc
fara interventii chirugicale.

Lorant Ferent singurul acreditat in Europa de Est - Gonstead

Chiropractica a parcurs un drum lung de când Daniel D. Palmer și-a făcut prima adaptare în septembrie 1895 în Davenport, Iowa. Astăzi, există multe metode folosite de chiropracticieni pentru a corecta dezechilibrele coloanei vertebrale, disfuncțiile articulare și complexele de subluxație. Multe tehnici sunt identificate după numele persoanei care a contribuit cel mai mult în dezvoltarea lor. Destul de interesant, una dintre cele mai avansate și științifice metode este o tehnică numită: Gonstead

image
image

Clinica Chiromedical - ce tratam?

Coloana vertebrala si de asemenea, pe langa problemele de coloana vertebrala, tratam cu succes orice afectiune articulara precum: subluxatii, luxatii complete, migrene, vertij, tinitus si neuropatii periferice.
Lucram indeaproape cu pacientii pentru a le gestiona nevoile, fie ca este vorba de nevoia de ameliorare rapida a unei probleme care creeaza disconfort/durere sau de necesitatea consolidarii starii de sanatate sau de a intretine o mobilitate optima. Tratam pacienti de toate varstele, de la bebelusi pana la varstnici.
0 +

Pacienti lunar

0

Suntem deschisi

0 %

Vindecare garantata

Parteneri Chiromedical

Cum poate chiropractica
sa va ajute?

Chiropractica (numită și chiroterapie) este o terapie care funcționează prin corectarea problemelor articulațiilor, în special ale coloanei vertebrale, bazându-se pe relația dintre impulsurile nervoase, oase și mușchi.
Despre Chiromedical
image

Ultimele articole

    Contact

    Trimite mesaje sau intrebari

    Call us on

    0744 183 848