Despre Noi

image

Clinica Chiromedical

Clinica Chiromedical din Cluj-Napoca este o deschiztoare de drumuri in domeniul chiropractici din Romania. Infiintata in anul 2016, principalul nostru domeniu de activitate este chiropractica. Ulterior ne-am extins sfera de activitate si in domenii precum ortopedie si neurologie pediatrica. Numarul aproximativ de pacienti tratati in cadrul clinicii noastre este de aproximativ 250 pacienti pe luna. Acestia sosesc la noi din toata Europa, nu numai din Romania, Clinica fiind inregistrata in Asociata Mondiala a Chiropracticii.

image

Ce Tratam?

De asemenea, pe langa problemele de coloana vertebrala, tratam cu succes orice afectiune articulara precum: subluxatii, luxatii complete, migrene, vertij, tinitus si neuropatii periferice.
Lucram indeaproape cu pacientii pentru a le gestiona nevoile, fie ca este vorba de nevoia de ameliorare rapida a unei probleme care creeaza disconfort/durere sau de necesitatea consolidarii starii de sanatate sau de a intretine o mobilitate optima. Tratam pacienti de toate varstele, de la bebelusi pana la varstnici.
0 +

Pacienti Lunar

0

Suntem Deschisi

0 %

Vindecare garantata

image

Clinica Chiromedical

Experti in chiropractica

Principalele afectiuni pe care le tratam cu succes in cadrul clinicii sunt afectiunile coloanei vertebrale, in principal, herniile de disc. Prin tratamentul chiropractic oferit stabilizam pacientul, tratam hernia de disc astfel incat nu mai este nevoie de interventie chirurgicala. Astfel, un procent de aproximativ 90 % din pacientii suferind de hernii discale, au fost tratati cu succes in clinica noastra. De asemenea, pe langa problemele de coloana vertebrala, tratam cu succes orice afectiune articulara precum: subluxatii, luxatii complete, migrene, vertij, tinitus si neuropatii periferice. De-a lungul timpului, am tratat eficient mii de pacienti de toate varstele, incepand de la copii nou nascuti la persoane in varsta, chiar trecuti de 90 de ani. Ne straduim sa oferim pacientilor nostri cele mai recente teste si proceduri clinice actualizate, dar si o ambianta placuta, relaxanta si prietenoasa, conditii esentiale pentru obtinerea unor rezultate deosebite in serviciile pe care le prestam.

image

Chiromedical pentru toate varstele

De-a lungul timpului, am tratat eficient mii de pacienti de toate varstele, incepand de la copii nou nascuti la persoane in varsta, chiar trecuti de 90 de ani. Ne straduim sa oferim pacientilor nostri cele mai recente teste si proceduri clinice actualizate, dar si o ambianta placuta, relaxanta si prietenoasa, conditii esentiale pentru obtinerea unor rezultate deosebite in serviciile pe care le prestam.

image
Orice afectiune din cauza sportului, sau la munca Chiromedical este solutia

we welcome the chance to serve you.