Chiromedical si Centrul Medical Medsan Cluj-Napoca isi unesc fortele

Echipa Chiromedical are onoarea de a vă anunța că începând din data de 1 decembrie 2016 am încheiat un parteneriat cu Centrul Medical Medsan Cluj-Napoca.

centrul-medical-medsan-chiromedical-chiropractica
Ne mândrim cu o experienţă de peste 5 ani în domeniu, peste 3000 de pacienţi mulţumiţi care ne recomandă şi cu specializări recunoscute pe plan mondial. Recent, am achiziţionat un aparat unic în ţară de diagnosticare a afecţiunilor articulare şi ne bucurăm să utilizăm cele mai noi şi performanţe tehnici în beneficiul pacienţilor noştri.


Pentru că grijă faţă de pacient şi starea lui generală de sănătate ne preocupă încă din primul moment, recomandăm de fiecare dată serviciile medicale de calitate şi medicii cu experienta. Centrul Medical Medsan este o astfel de clinică: cu o experienţă de 12 ani pe piaţă medicală clujeană, oferă posibilitatea acordării unei game complexe de investigaţii, de la medicină muncii, analize de laborator la permise port-armă.
Echipa este alcătuită din peste 30 de cadre medicale cu expertiză în 14 specialităţi medicale oferite, însă ceea ce recomandă cu adevărat Centrul Medical Medsan este bună comunicare dintre echipa medicală şi pacient, într-o atmosfera caldă, familială dar profesionistă în acelaşi timp, specifică acestei clinici.


Aceaestă colaborare are ca scop asigurarea unui succes în ceea ce priveste starea de bine a pacientului, demarând colaborarea pe structuri specializate în ceea ce privește problema dumneavoastră.


Vă mulțumim și vă așteptăm!

Categories:

Posted by admin